Een uitgebreide gids voor de Baldurs Gate 3 Blighted Village Walkthrough - Gamerdo - Videospielnachrichten, Anleitungen, exemplarische Vorgehensweisen, Rezensionen und Kultur (2024)

Author Charlie Reading 11 min Views 22 Published by Modified by

Blighted Village is een van de vroege game-vijandige gebieden in Baldur’s Gate 3. Dit goblin-bolwerk ligt ten westen van Emerald Grove en ten oosten van Goblin-kamp. Onder leiding van hun meedogenloze leiders hebben goblins hun controle uitgebreid naar het oosten met de hulp van ogres.

Er zijn veel activiteiten en speurtochten beschikbaar in Blighted Village. Sommige van deze missies hebben een directe invloed op de voortgang van je personage. Omdat het een van de allereerste gebieden van de wildernis is die je tegenkomt, willen we dat je niets mist. In deze gids behandelen we alle belangrijke activiteiten die je kunt doen in het Blighted Village.

Content

  1. Blighted Village-locatie in BG3
  2. Wat zit er in Baldur’s Gate 3 van Neoseeker?
  3. Wat is de BG3-walkthrough?
  4. Lijst met activiteiten in Baldur’s Gate 3 Blighted Village
  5. Doorzoek de kelder
  6. Heeft Baldur’s Gate 3 geheime missies?
  7. Wat is het metselaarsgilde in Baldur’s Gate 3?
  8. Los de sierlijke spiegelpuzzel op
  9. Bevrijd de kabouter
  10. Hoe krijg ik een meesterwerkwapen in Baldur’s Gate 3?
  11. Waar kan ik het geheim van een necromancer vinden in Baldur’s Gate 3?
  12. Wat is de handleiding voor Baldur’s Gate 3?
  13. Waar vind ik armoedige houten deuren in Baldur’s Gate 3?
  14. Reken af ​​met tante Ethel
  15. Underdark Entree locatie
  16. Waar is de verwoeste dorpskelder?
  17. Wat is de Baldur’s Gate 3 uilenbeerwelp?
  18. Waar is het meesterwerkwapen in Baldur’s Gate 3?
  19. Verkrijg de hoorn van Lump
  20. Voltooi het Masterwork-wapen
  21. Waar is de boekenkast van Baldur’s Gate 3 Balthazar?
  22. Hoe voltooi ik het meesterwerkwapen?
  23. Waar is de donkere amethist in Baldur’s Gate 3?
  24. Dood of spaar Buthir

Blighted Village-locatie in BG3

Een uitgebreide gids voor de Baldurs Gate 3 Blighted Village Walkthrough - Gamerdo - Videospielnachrichten, Anleitungen, exemplarische Vorgehensweisen, Rezensionen und Kultur (1)

Wat zit er in Baldur’s Gate 3 van Neoseeker?

Welkom bij Neoseeker’s Baldur’s Gate 3 walkthrough en gids. Je kunt een volledige walkthrough van de hoofdverhaalcampagne verwachten. Het behandelt ook alle sidequests, companion quests, collectibles, character en party builds, en nog veel meer!

Wat is de BG3-walkthrough?

IGN’s BG3 Walkthrough is een werk in uitvoering en zal regelmatig worden geüpdatet terwijl we door het spel werken, dus kom regelmatig terug voor meer advies en zoektochtuitsplitsingen. Nu de proloog is voltooid, is het tijd om je een weg te banen door het eerste hoofdstuk met speurtochten.

Blighted Village ligt ten westen van Druid Grove en de ingang is bij (X: 125, Y: 445). Het is een extreem vijandig gebied waar het wemelt van de goblins. Als je het Blighted Village vreedzaam wilt betreden, raden we je aan een Drow-personage te maken. Aangezien een van de goblin-leiders, Minthara, een Drow is, krijg je een gratis toegangspas.

Vermijd anders gewoon de confrontatie en probeer succesvol te rollen overreding wanneer geconfronteerd. Als je vertrouwen hebt in je vechtkunsten, kun je doorgaan en een paar gemene goblins doden om kostbare XP en items te verdienen.

Lijst met activiteiten in Baldur’s Gate 3 Blighted Village

Hieronder vindt u een lijst met alle activiteiten die u kunt doen in het Blighted Village.

Spring naar

  • Doorzoek de kelder (zoektocht)
  • Los de sierlijke spiegelpuzzel op
  • Red de kabouter (zoektocht)
  • Afhandelen met tante Ethel (zoektocht)
  • Vind een ingang naar underdark (verkenning)
  • Koop de hoorn van Lump (voorwerp)
  • Verwerven Voltooi het meesterwerkwapen (zoektocht)
  • Dood of reserveer Buthir in de schuur (NPC-interactie)

Doorzoek de kelder

Doorzoek de kelder is een zoektocht in BG3 die je kunt krijgen van een kapot huis in het Blighted Village. Wat deze zoektocht echt aantrekkelijk maakt, is de eindbeloning. Zodra je de Donker dagboek in de kelder door aan de hendel te trekken, wordt deze zoektocht automatisch geactiveerd. Volg de instructies om het pad naar de sierlijke spiegel te openen.

Heeft Baldur’s Gate 3 geheime missies?

Baldur’s Gate 3 heeft geheime missies je hebt alleen toegang als je hun dagboeken tegenkomt, inclusief Finish Masterwork Weapon. Deze zoektocht geeft je een idee van een verborgen wapen waarvan je geen idee hebt waar het is. Omdat het tijdschrift weinig tot geen informatie geeft over zijn verblijfplaats, zal het een uitdaging zijn om het te bemachtigen.

Wat is het metselaarsgilde in Baldur’s Gate 3?

Het Metselaarsgilde is een aandachtspunt in Baldur’s Gate 3, hier is een gids voor degenen die het willen verkennen. Baldur’s Gate 3 heeft veel verschillende gebieden die spelers kunnen verkennen, elk vol met unieke aandachtspunten om te verkennen tussen het voltooien van missies in het hoofdverhaal.

Versla de spiegel in zijn eigen spel en ga verder een laboratorium in. Vind de verroeste sleutel en gebruik het om een ​​afgesloten afgesloten kamer te openen met daarin het boek Necromantie van Thay. Dit boek kan worden geopend door donkere amethist te gebruiken. Door het te openen, kun je een spreuk leren waarmee je met de doden kunt communiceren en hun geheimen kunt leren.

Los de sierlijke spiegelpuzzel op

Ornate Mirror-puzzel maakt deel uit van een grote zoektocht die bekend staat als Search the Cellar. De sierlijke spiegel is een bewust wezen in BG3 en is verborgen onder de kelder van Apotheek huis in het vervloekte dorp.Zodra je de spiegel bereikt nadat je de Dark Journal hebt verkregen, zal deze je enkele vragen stellen.

Als je erom vraagt, zeg je je naam en stem je ermee in dat je zijn meester dient. Verklaren Szas Tam als een schurk en deel het met je medicinale kennis door te zeggen dat balsem wonden kan reinigen. Zorg ervoor dat je minachting toont voor de worm in je hoofd en hierdoor zal de spiegel verdwijnen, waardoor je een stap dichter bij je doel kunt komen.

Bevrijd de kabouter

De zoektocht Rescue the Gnome vindt plaats in het noordelijke deel van het Blighted Village, vlakbij de windmolen. Er is een kabouter geketend aan de deur van de windmolen en wordt bewaakt door de kobolden. Je kunt vrienden maken met de goblin-leider Vriezer daar of dood ze allemaal.

Hoe krijg ik een meesterwerkwapen in Baldur’s Gate 3?

Bekijk onze tips en trucs voor Baldur’s Gate 3 voor meer hulp bij je avonturen. Om de Finish the Masterwork Weapon-side-quest in Baldur’s Gate 3 te starten, moet je de smidsoven in het Blighted Village vinden en de houten kist ernaast openen om op te pakken De blauwdrukken van Highcliff.

Waar kan ik het geheim van een necromancer vinden in Baldur’s Gate 3?

Bekijk de verborgen kamer erachter De boekenkast van Balthazar in Baldur’s Gate 3. Baldur’s Gate 3 heeft veel puzzels die je moet oplossen. Een daarvan is te vinden in de kamer van Balthazar, die leidt naar het geheim van een Necromancer.

Wat is de handleiding voor Baldur’s Gate 3?

IGN’s Baldur’s Gate 3 Walkthrough Guide leidt je door alle Main Quests en geeft uitgebreide details over het oplossen van alle puzzels, strategieën om alle eindbazen te verslaan en een lijst van alle alternatieve routes en belangrijke gevolgen op basis van je keuzes en acties in het spel. Op zoek naar iets in het bijzonder?

Waar vind ik armoedige houten deuren in Baldur’s Gate 3?

Als je deze zoektocht niet natuurlijk tegenkwam in Baldur’s Gate 3, moet je naar reizen het vervloekte dorp en ga naar het gebouw ten noorden van het snelle reispunt en ten oosten van de windmolen.Het wordt gemarkeerd als Shabby Wooden Doors. Zoek binnen naar het item genaamd “Highcliff’s Journal” naast de open haard en lees het.

Als je eenmaal met de goblins op de een of andere manier hebt afgerekend, vind je gewoon een weg naar de windmolen. Stop de windmolen door de tandwielen te stoppen of te vernietigen. Nu ben je helemaal klaar om de kabouter van zijn boeien te bevrijden.

Reken af ​​met tante Ethel

De zoektocht omgaan met tante Ethel begint in principe buiten Blighted Village in BG3, maar leidt je uiteindelijk naar haar theehuis in het dorp. Tante Ethel is eigenlijk een heks die veel mensen manipuleert, waaronder Mayrina. Het is nu aan jou om Mayrina uit haar klauwen te redden en haar de kracht te geven om haar overleden echtgenoot nieuw leven in te blazen.

Tante Ethel is een zeer krachtige baas in de vroege game en we raden je ten zeerste aan om onze gids te volgen om haar te verslaan. Haar huis in het Blighted Village leidt ook naar Underdark.

Underdark Entree locatie

Zodra het je lukt om tante Ethel in haar theehuis te verslaan, gebruik je de perceptiecontrole bij de haard. Het is een nepmuur en je kunt naar beneden gaan tot je bij een waterval komt. Blijf naar beneden gaan met behulp van springvaardigheid totdat je een groen portaal ziet. Dit portaal leidt je naar het Underdark-gebied van het spel.

Als alternatief kan de put in het Blighted Village je ook naar de Underdark leiden als je klaar bent om de Phase Spider Matriarch te bevechten.

Waar is de verwoeste dorpskelder?

SPIEGEL SPIEGEL… Er is een mysterieuze kelder in het dorp! Maar hoe verplaats je de kleerkast en kom je voorbij die spiegel? De Blighted Village-kelder is een bijzonder interessante side-quest die in de vroege uurtjes is weggestopt Baldur’s Gate 3. Als je de nederzetting verkent, kom je een kelder tegen die is weggestopt onder een apothekerswinkel.

Wat is de Baldur’s Gate 3 uilenbeerwelp?

De Baldur’s Gate 3 uilenbeerwelp is een wezen dat je een paar keer zou kunnen tegenkomen tijdens je playthrough. Eerst beschermd door zijn moeder, moet je een dialoogcontrole doorstaan ​​om te voorkomen dat je het tegen haar moet opnemen. Het is een rare maar schattige kleine berenwelp, dus als je je afvraagt ​​of je hem echt in de buurt kunt houden, bekijk dan de bovenstaande gids.

Waar is het meesterwerkwapen in Baldur’s Gate 3?

Terwijl je verkent het vervloekte dorp in Baldur’s Gate 3 kun je het dagboek van Highcliff tegenkomen, waarmee je de quest ” Finish the Masterwork Weapon ” start. Het dagboek vertelt je over een bijna compleet wapen en de blauwdruk die is weggestopt. Het enige probleem is dat je geen idee hebt waar ze zijn!

Verkrijg de hoorn van Lump

Lump is een boeman die in het Blighted Village-gebied van BG 3 woont (X: 15, J: 375). Lump is te vinden met twee andere Ogres die een feest hebben. Als je eenmaal met hem omgaat, zal hij eisen dat je het merkteken van het Absolute produceert.

Gooi een succesvolle misleiding en betaal hem dan 500 goud of gebruik overtuigingskracht om de hoorn van Lump te verdienen. Met dit item kun je Lump te hulp roepen tijdens elke gevechtsreeks. Lump en zijn bende richten veel schade aan bij vijanden; u moet echter een toeslag betalen 500 goud om de hoorn weer te gebruiken. Lump is een echte afperser in BG3.

Voltooi het Masterwork-wapen

Voltooi de Masterwork-wapenzoektocht kan worden verkregen in het Blighted Village. U kunt het hier echter niet voltooien. Om deze zoektocht te verwerven, krijg je Highcliffs Journal van een huis in het Blighted Village. Zodra je het dagboek hebt gelezen, gebruik je een fakkel of een vuurspreuk om het spinnenweb in huis te verbranden.

Dit opent een nieuw pad dat u naar de blauwdruk leidt. Nadat je de blauwdruk hebt verkregen, moet je Sussur-schors halen uit het Underdark-gebied van het spel. Je kunt een van de volgende drie wapens smeden na het voltooien van deze zoektocht. Sussur-dolk, Sussur-sikkel of Sussur-grootzwaard.

Waar is de boekenkast van Baldur’s Gate 3 Balthazar?

Dat Baldur’s Gate 3 Balthazar’s Bookcase-puzzel wordt gevonden in Moonrise-torens. Dit is een belangrijke bestemming die je kunt bezoeken tijdens het tweede bedrijf van het spel. Bij het bereiken van de Shadow-Cursed Lands, moet je Moonrise-torens infiltreren om verder te gaan met je doelen.

Hoe voltooi ik het meesterwerkwapen?

” Finish the Masterwork Weapon ” kan worden gestart door interactie met het dagboek van Highcliff, die te vinden is in het huis ten oosten van de windmolen in het Blighted Village. Kijk links van de open haard om het dagboek te vinden dat verborgen is achter een houten ton.

Waar is de donkere amethist in Baldur’s Gate 3?

Vuurbalvallen kunnen dodelijk zijn voor je metgezellen van Baldur’s Gate 3. Het boek Necromantie van Thay in Baldur’s Gate 3 heeft een Dark Amethyst nodig om het te openen. Het is voor spelers misschien niet duidelijk dat deze sleutel niet in de kelder ligt. Het zit in de oude put het vervloekte dorp. Hier is een stapsgewijze handleiding voor het vinden van de Dark Amethyst in Baldur’s Gate 3:

Dood of spaar Buthir

Er is iets gênants aan de hand in een schuur ten noorden van Blighted Village. Als je besluit om naar binnen te gluren, zul je het merken Buthir (een ogress) vrijen met een Uilbeer. Ze zullen je onmiddellijk aanvallen, wat leidt tot een bloedige confrontatie.

Er zijn slechts twee manieren om deze strijd te vermijden. Gebruik een Bard (zorg dat ze zich goed voelen) of een barbaar (schaam ze) om de confrontatie te vermijden. Als een worp echter eindigt in een mislukte check, wees dan klaar voor de strijd en schakel beide uit.

Dit zijn alle belangrijke activiteiten die je kunt doen in het Blighted Village-gebied van BG3.

Een uitgebreide gids voor de Baldurs Gate 3 Blighted Village Walkthrough - Gamerdo - Videospielnachrichten, Anleitungen, exemplarische Vorgehensweisen, Rezensionen und Kultur (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6030

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.